Equally Ours members' forum meeting: Wednesday 13 September at 11:00- 12:30

Via Zoom Click here to join via zoom Passcode: members21

Topic: Applying for the Community Organisations Cost of Living Fund

Chair: Clare Moody (Co-CEO, Equally Ours)

Agenda

| Time | Item |
|-------|--|
| 11:00 | 1. Welcome & introductions (5 mins) |
| 11:05 | 2. Community Organisations Cost of Living Fund – presentation and Q&A (45 mins) |
| | Ruth Bamford (Funding and Relationship Manager – Strategic Programmes, The National Lottery Community Fund) |
| 11:50 | BREAK (5 mins) |
| 11:55 | 3. Update on Equally Ours' work & policy scene (10 mins) |
| 12:05 | 4. Member updates & information exchange (20 mins) |
| 12:25 | AOB (5 mins) |
| 12:30 | Meeting close |